Sherbime

Fmi Trade & Construction ofron një gamë të gjerë sherbimesh në ndertim:

 • Punime ndërtimore
  • Beton arme
  • Muraturë tulle
  • Suvatime tradicionale dhe me bazë gipsi
  • Shtresa niveluese
  • Shtresa betoni industrial dhe stampime

 

 • Konstruksione matalike
  • Ndërtim kapanonësh
  • Ndarje kati
  • Punime kangjellash

 

 • HIDROIZOLIME me material katrama, dy komponetësh me rrjetë dhe bojë me bazë PU
  • Tarracë
  • Banjo
  • Ballkone
  • Bodrume
  • Veranda
  • Pishina

 

 • TERMOIZOLIME me materiale polistiren XPS. Polisterol me densitet të ndryshëm. Lesh guri me densitet të ndryshëm
  • Fasada
  • Tarraca
  • Cati
  • Bodrume

 

 • Punime gipsi të brendshme dhe të jashtme
 • Mure ndarës
 • Veshje dhe maskime kollonash
 • Tavane të varura
 • Punime të jashtme me çimentato (Aquapanel)

 

 • Punime rifiniturë
  • Patinime
  • Lyerje
  • Letër murale
  • Bojra deko
  • Shtrime pllakash
  • Mermer
  • Granit

 

 • Sisteme elektrike
 • Punime hidraulike
 • Sisteme kondicionimi dhe aspirimi

 

Construction 1