Produkte

Kompania jonë operon gjithashtu dhe në fushën e tregtisë. Tregtojmë të gjitha llojet e veglave të punës dhe materialeve të ndërtimit duke importuar direkt nga fabrikat me licencë ndërkombëtare, si: pambuk mineral IZOCAM dhe ISOVER, XPS FIBRAN, pllaka dhe aksesorë KNAUF dhe RIGIPS, ngjyra ekologjike VECHRO, VIVECHROM, CAF ITALIA, materiale hidroizoluese, ARDEC AUSTRIA, ISOMAT, INDEX katrama, etj ... Ne operojmë me furnitorë të ndryshëm Brenda dhe jashtë vendit, si: Dast, Dekoll, Izoterm, Makita, Europrofil, Izopack Austria, etj.