Home

Rreth Nesh

Fmi Trade & Construction sh.p.k u themelua në vitin 2013, në një treg pothuajse të konsoliduar të Shqipërisë. Megjithëse industria shqiptare e ndërtimit në kohën e themelimit të kompanisë ishte shumë konkurruese, Fmi Trade & Construction sh.p.k shume shpejt u afirmua si një nga kompanitë më serioze dhe progressive...

Shërbime

Fmi Trade & Construction ofron një gamë të gjerë sherbimesh në ndertim: Punime ndërtimore, Beton arme, Muraturë tulle, Suvatime tradicionale dhe me bazë gipsi, Shtresa niveluese, Shtresa betoni industrial dhe stampime, Konstruksione matalike, Ndërtim kapanonësh, Ndarje kati...

Referenca

Ne kemi një portofol të gjerë projektesh të përfunduara me sukses. Kemi ndërtuar reputacionin tonë me në fokus klientët tanë dhe qasjen pro-aktive ndaj biznesit. Jemi krenarë për faktin se pjesa më e madhe e klientëve tanë rikthehen për bashkëpunime të mëtejshme pas ekzekutimit...

Produkte

Kompania jonë operon gjithashtu dhe në fushën e tregtisë. Tregtojmë të gjitha llojet e veglave të punës dhe materialeve të ndërtimit duke importuar direkt nga fabrikat me licencë ndërkombëtare, si: pambuk mineral IZOCAM dhe ISOVERXPS FIBRAN, pllaka dhe aksesorë KNUF dhe RIGIPS...

CV e Kompanise

Per me shume informacion rreth kompanise mund te shkarkoni CV tone